Shanghai Maituo Knitting Co., Ltd.

Shanghai Maituo die Co., Ltd breien.

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: LITUO
Aantal werknemers: 300~500
Jaarlijkse omzet: 30,000,000-60,000,000
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Shanghai Lituo die Co., Ltd breien is een de uitvoerbedrijf met zijn bedrijfsdekkings handel, vervaardiging en uitvoer. Shanghai Lituo die Co., Ltd breien wordt gevestigd bij #118, Kanbei-Road, Situan-stad, Fengxian-District, Shanghai.30-kilometer vanaf de Internationale Luchthaven van Pudong, 13 kilometers vanaf diepe het waterhaven van Yangshan en de Overzeese van het Oosten Brug. Wij hebben buitengewone plaats en geschikt vervoer.

Wij werden opgericht in 26,2003 November, behandelen een gebied van 40 mu, waar er twee belangrijke productie-installaties met bouwgebied van 30.000 vierkante meters zijn.

Er zijn de geavanceerde machines van de badstof、 duidelijke sok, diverse soorten machines meer dan 300 reeksen, naaldentellingen van 84N, 96N, 108N, 120N, 132N, 144N, 168N, de naaimachines van 24sets handlink, 16 machines van reeksenrosso, 3 reeksen roterende het plaatsen machine, en één wasmateriaal, zijn er twee met kolen gestookte boilers, is één 4T een ander één 6T is, is 600KV hoog met elektriciteit, het alle-manufacturenhandelzaken met een voeding, watervoorziening, gaslevering.

Shanghai Lituo die Co., Ltd breien heeft sok tot merk „Maituo“ geleid dat Ha wereldwijd verkocht. De productenuitvoer naar dergelijke gebieden houdt van Noord-Amerika, de EG en Japan. Al onze producten worden uitgevoerd naar Japan en de Verenigde Staten, 20million-paren van allerlei sokken in korte levering in een jaar. Zo werden wij genoemd „beroemde het merkonderneming van Shanghai voor sportensokken“, „de zilveren zaken van Shanghai.“ Weer en verkrijg de OMSLAGcertificatie en ISO9000-kwaliteitscertificering af.

In Mei 2004, Shanghai Lituo die Co., Ltd gezamenlijke Jiangsu en Zhejiang breien bezit 11 Bedrijven aan opstelling de „Delta de Sokkengroep van Yangtze“, 2500 reeksen geavanceerd sokmateriaal, productiecapaciteit van 16 miljoen paren per maand, de totale jaarlijkse uitvoer van ongeveer 60 miljoen U.S.dollars, en de uitvoerbasis in China. De laatste jaren, „Y.D.S.G“ is geëngageerder aan de ontwikkeling en het onderzoek van het functionele garen, is de gareneigenschappen in binnen- en buitenland erkend door gebiedende testende die instellingen, door klanten en consumenten worden geloofd. Shanghai Lituo die Co., Ltd als leider van „Y.D.S.G“ breien, is één van de grootste en krachtigste fabriek.

 

Geschiedenis
Dienst

Voordelen van ons Bedrijf:

 

1. 15 jaar Bijkomende ontwerp & de uitvoerervaring

 

2. Breed assortiment, die zich op modieuze tendens richten.

 

3. Ontwikkelt de fabrieks directe verkoop, maandelijks meer 50 nieuwe ontwerpen

 

4. Onze producten hebben goed verkocht op de internationale markt

 

5. OEM voor het wereldberoemde maniermerk

 

Verzending: 

 

1.Small de orde en de steekproeflevering van gebreide sok, normaal het zijn door uitdrukkelijk, als FDEX, DHL, UPS, enzovoort. De klanten zijn welkom om hun aangewezen manier van verzending te kiezen.

 

2, normaal gebruiken wij onze eigen forwarder, omdat het hoogst efficiënt is. Maar klant aangewezen is forwarder ook welkom.

 

3, zouden Dit gebreide de leveringskeer van de sokhoed altijd klanten aan vereiste voldoen, normaal is het 15 tot 30 dagen

 

Onze belofte aan klanten:

 

1. Zorg ervoor dat de gebreide sok altijd aan kwaliteitsnormen voldoet

 

2. Zorg ervoor dat de goederen op tijd zullen worden geleverd

 

3. Verleen de warme en vriendschappelijke dienst en de naverkoopdienst.

 

Onze achtervolging:

 

De klantentevredenheid is altijd onze hoogste achtervolging.

 

Manierontwerp, uitstekende kwaliteit, Betaalbare Prijs & Snelle Levering

 

Ons Team
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in